Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dimarts, 17 de juliol del 2012

Un altre sorteig per aquest estiu/ Otro sorteo para este verano

Al fantàstic blog de la Luisa Miele: http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com.es/ podem trobar aquest preciós sorteig. La data és el 30 de juliol i celebra els més de 500 merescuts seguidors. Apunteu-vos!!! Això si, és un sorteig original, es tracta d'una endevinalla. Us atreviu?

En el fantástico blog de Luisa Miele: http://mapetitemaisonblanche.blogspot.com.es/ podemos encontrar este precioso sorteo. La fecha es el 30 de julio y celebra los más de 500 merecidos seguidores. Apuntaros!!! Eso sí, es un sorteo original, se trata de un acertijo. ¿Os atrevéis?



I l'Elvira el dia 31 de juliol tancarà el termini per apuntar-se al seu primer sorteig. L'anunci de qui l'hagi guanyat serà el dia 1 d'agost. Aquesta és la seva adreça: http://elviramydollshouse.blogspot.com.es/ No creieu que és molt dolç?

Elvira el día 31 de julio cerrará el plazo par apuntarse a su primer sorteo. El anuncio de quien lo haya ganado será el día 1 de agosto. Esta es su dirección: http://elviramydollshouse.blogspot.com.es/
¿No creéis que es muy dulce?


1 comentari:

  1. Ciao! Piacere di conoscerti!!! Mi piace il tuo blog!! Sono una tua nuova amica ..ti seguo con piacere!! Volevo invitarti al mio primo give away ..sono molto emozionata!!!
    Un bacio
    Elvira

    ResponElimina