Benvinguts / Bienvenidos

El meu marit em va regalar la primera casa de nines. Així vaig començar a dur a terme la meva afició per les miniatures que sempre m'havien agradat. Però com que soc un coco inquiet, i m'agraden moltes més coses i m'agrada provar-les i aprendre, sempre aprendre, comparteixo amb vosaltres de tot una mica.

Mi marido me regaló mi primera cas de muñecas. Así llevé a cabo la afición por las miniaturas que siempre me habían gustado. Pero como que soy un coco inquieto, y me gustan muchas más cosas y me gusta probarlas y aprender, siempre aprender, comparto con vosotros un poco de todo



dilluns, 25 de març del 2013

Un nou premi / Un nuevo premio



L'Àngels, del blog http://mafalda200minis.blogspot.com.es/ m'ha atorgat un premi. S'atorga als blogs de menys de 200 seguidors i s'ha d'atorgar a 11 blogs que reuneixin les mateixes condicions. Aquests són els que jo els hi atorgo. Sé que hi ha qui no vol premis, però a l'hora és un reconeixement per l'apreci que tinc personalment.:

Àngels , del blog http://mafalda200minis.blogspot.com.es/ me ha otorgado un premio. Se otorga a los blogs de menos de 200 seguidores y se tiene que otorgar a 11 blogs que reunan las mismas condiciones. Estos son los que yo les otrogo el premio. Sé que hay quien no quiere premios, pero a la vez es unreconocimiento por el aprecio que tengo personalmente:

http://anisnofla.blogspot.com.es/
http://miniaturasarantza.blogspot.com.es/
http://lasminisdemnini.blogspot.com.es/
http://elblocdenefernefer.blogspot.com.es/
http://arteyolandamoranminiaturas.blogspot.com.es/
http://shaairah.blogspot.com.es/
http://paperinarosa.blogspot.com.es/
http://m-nieves-artesana.blogspot.com.es/
http://la-manitas-2.blogspot.com.es/
http://minisdeanna.blogspot.com.es/
http://heloise-miminimundo.blogspot.com.es/

Un requisit és contestar unes preguntes sobre un mateix. Aquí van:
Un requisito es contestar unas preguntas sobre uno mismo. Aquí van:



1 Com vas entrar al món mini? /¿como entraste en el mundo mini?

Em va "empényer" el meu marit. Me "empujó" mi marido

2 te gusta?

No!!! M'encanta!!

3 Què recomanaries per passar una estona agradable?/¿qué recomendarías para pasar un rato agradable ?

Un lloc tranquil amb la companyia adequada / Un lugar tranquilo con la compañía decuada

4 una manía?

Només una? / ¿Sólo una?

5 Platja o muntanya?/¿playa o monte?

Veure la platja des de dalt d'una muntanya / Ver la playa desde lo alto de una montaña

6 Fred o calor?/¿frío o calor ?

Ni una cosa ni l'altra. Primavera amb antiinflamatoris i analgèsics / Ni lo uno ni lo otro. Primavera con antiinflamatorios y analgésicos

7 Un llibre per recomanar?/¿ un libro para recomendar ?

Moooooooltssss!!! Depèn de la persona/ Muuuuuuuuuchosss!!!! Depende de la persona

8 El teu plat preferit?/¿tu comida favorita ?

Macarrons (de la mama)/ Macarrones ( de mi madre)

9 Et perdries a? /¿ te perderías en ?

Una bona abraçada / Un buen abrazo

10 Què és el que menys t'agrada?/¿que es lo que menos te gusta?

La intolerància i els crits / La intolerancia y los gritos

11 de donde salio el nombre de tu blog?

Va saltar a la pantalla iniciant el disseny / Saltó a la pantalla iniciando el diseño

I un altre requisit és parlar d'un mateix. Però jo soc molt xerraire i m'enfilo ràpidament, aniria a parar a temes més interessants, molt més interessants.

Y otro requisito es hablar de uno mismo. Pero yo soy muy charlatana y me subo por las ramas rápidamente, iría a parar a temas más interesantes, mucho más interesantes.


Au! siau!

Ala! Adiós!

diumenge, 24 de març del 2013

La gran i la petita / La grande y la pequeña

Són dos. Dos llits. El gran, de fusta que encara està per pintar i la petita, de metall, que està apedaçada pels accidents domèstics que ha patit. Mels imagino com els llits de dues noies. La del llit de fusta és la més gran.Una noia que ha triat viure sola al camp. La del llit de metall és més jove i encara no ha triat res, té el cap encara als núvols. És més somiadora. Totes dues somien i necessiten un bon llit per fer-ho. La llàstima és que no m'entenc amb la càmera de fer fotos i busco la manera de reflectir el que veig amb els meus ulls. Per això les diferents proves (a més, tenia els vailets demanant-me la càmera.... quina por!!!) Amb presses no es pot anar enlloc. Què m'en dieu vosaltres? Us fan el pes? Petonets 

Son dos. Dos camas. La grande, de madera que todavía está por pintar y la pequeña, de metal, que está remendada de los accidentes domésticos que ha sufrido. Me las imagino como las camas de dos chicas. La de la cama de madera es la mayor. Una chica que ha elegido vivir sola en el campo. La de la cama de metal es más joven y todavía no ha elegido nada, tiene la cabeza todavía en las nubes. Es más soñadora. Las dos sueñan y necesitan una buena cama para hacerlo. La lástima es que no me entiendo con la cámara de fotos y busco la forma de reflejar lo que veo con mis ojos. Por eso las diferentes pruebas (además, tenía a los peques pidiéndome la cámara.... ¡¡¡qué miedo!!!) Con prisas no se puede ir a ninguna parte. ¿Qué me decís vosotr@s? ¿Os gustan? Besitos.








dimarts, 19 de març del 2013

Reprenent el llit / Retomando la cama

Fa un temps, vaig fer una entrada sobre un matalàs i un llençol que havia fet per un llit. Ara he fet uns coixins i un llençol de dalt. De moment només he retratat un dels coixins que he fet amb inicial en punt de creu. En tinc dos més, de colors i mides diferents, però no us els ensenyaré fins que hagi fet els cobrellits (je, je,.... què dolenta soc). Què us sembla? Ah, i l'estora segueix avançant. Petonets.

Hace un tiempo, hice una entrada sobre un colchón y una sábana que había hecho para una cama. Ahora he hecho unos cojines y una sábana encimera. De momento sólo he fotografiado uno de los cojines que he hecho con inicial en punto de cruz. Tengo dos más, de colores y medidas distintas, pero no os las enseñaré hasta que haya hecho las colchas (je, je... qué mala soy). ¿Qué os parece? Ah, y la alfombra sigue avanzando.








dimarts, 12 de març del 2013

Adéu Antonia / Adiós Antonia

Ahir ens va deixar l'Antonia. Una dona que havia lluitat i tornat a lluitar. Ara ja no hi és entre nosaltres, sempre present amb les seves minis i la seva vitalitat. Espero que trobi la Yolanda i segueixin fent minis i més minis. No puc dir res més. Descansa en pau.

Ayer nos dejó Antonia. Una mujer que había luchado y vuelto a luchar. Ahora ya no está entre nosotros, siempre presente con sus minis y su vitalidad. Espero que se encuentre con Yolanda y sigan haciendo minis y más minis. No puedo decir nada más. Descansa en paz.


El dia que la vaig conèixer. Ens va fer la foto la seva filla Meri. Dues persones meravelloses.
El día que la conocí. Nos hizo la foto su hija Meri. Dos personas maravillosas.


Abans de la gran primera trobada a Barcelona.
Antes de la gran primera quedada en Barcelona.


Ja a la trobada.
Ya en la quedada


A l'hora de dinar, en un descans de la fira de Miniatures de Barcelona.
A la hora de comer, en un descanso de la feria de Miniaturas de Barcelona


Un petó, Antonia.
Un beso, Antonia.

dimecres, 6 de març del 2013

Poc a poc / Poco a poco

Amb moltes interrupcions, de tot tipus, vaig seguint una mica més l'estora que ja fa moooooolt de temps (potser no tant, però a mi em sembla una eternitat) que vaig començar. Em falta acabar dues línies d'un dels costats de color torrat però, per trencar una mica tanta monotonia, he començat a farcir el cercle del mig. Paral·lelament estic fent uns coixins, també a punt de creu. Què us semblen els avenços?

Con muchas interrupciones, de todo tipo, voy siguiendo un poco más la alfombra que ya hace muuuuucho tiempo (quizás no tanto, pero a mí me parece una eternidad) que empecé. Me falta acabar dos líneas de uno de los lados de color tostado pero, por romper un poco tanta monotonía, he empezado a rellenar el círculo del medio. Paralelamente estoy haciendo unos cojines, también a punto de cruz. ¿Qué os parecen los avances?